Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanelchokladklubbor till varm choklad

 
Skriv ut

En perfekt present i juletid. Slå in klubborna i cellofan och skriv en etikett: ”Varm choklad, blanda med 2 dl mjölk”. Garanterad succé!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält chokladen i ett vattenbad. Häll upp den i små formar, t ex isbitsformar. Låt chokladen stelna en aning.
  2. Stick ner kanelstängerna och låt chokladen stelna helt.
  3. Värm mjölken och doppa ner chokladklubban, rör om.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.