Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kaneldoppade mörkakor

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 50-60 portioner
Skriv ut

En lättbakad och god småkaka med smak av kanel. Det går lika bra att byta ut kanel mot kardemumma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smör och socker poröst. Tillsätt havregryn, vaniljsocker och mjöl. Arbeta ihop en smidig deg.
  2. Gör en blandning efter eget tycke och smak av socker, kanel eller kardemumma.
  3. Rulla små bollar som doppas i kanelblandningen. Lägg dem på bakpappersklädda plåtar och tryck till kakorna lite extra.
  4. Grädda i 200º i 8-10 minuter. Håll koll på kakorna. Jag gräddar på andra falsen nedifrån.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Lena 24 november 2009

    Tjenare tjejen! Tusen tack för ett kanon recept, kanon enkel att göra absolut värld högsta betyget... Så nu hoppas jag att de räcker länge... Kram Lena

  • karo99 9 december 2009

    Jättegoda kakor!

  • bjboman 24 juli 2013

    Synd att inte fler har bakat dessa kakor, de är ENORMT goda och lättbakade. Dessa ska jag baka flera gånger, lita på det!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.