Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanelglass

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En god dessert.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda gulor, socker och vatten i en tjockbottnad kastrull och sjud upp under vispning. Låt krämen kallna medan du vispar i den då och då.
  2. Vispa grädden till hårt skum och blanda ner den och kanelen i den kalla krämen. Häll krämen i lämlig form och ställ den i frysen över natten eller mins 5-6 timmar.
  3. Stjälp upp glassen ca ½ timme innan den ska ätas eller skeda upp den i coupeglas 10 min före servering. Garnera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.