Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanelhjärtan

(1 kommentar)  
  • Serverar: 80 portioner
  • Tid: 1 timme 10 minuter
Skriv ut

Jättegoda och spröda

Ingredienser

Instruktioner

  1. Arbeta snabbt samman degen i en matberedare eller för hand. Låt vila inlindad i folie i kylen ca: 30 minuter.
  2. Kavla ut degen inte allt för tunt i omgångar, förvara resten i kyl under tiden. Tryck med pepparkakformar ut hjörtan och lägg på en bakpappersklädd plåt.
  3. Pensla kakorna med lätt uppvispad äggvita, strö över socker och kanel. grädda i 175 grader ca: 10 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • compe 19 oktober 2008

    den första plåten brände vid oj oj men nästa blev bättre när jag tog ut kakorna efter 5 min men de kakor som blev bra åt mitt barnbarn upp så de var säkert goda

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.