Sätt ugnen på 175°. Rör smör och socker krämigt. Rör i äggen. Rör ner de torra ingredienserna omväxlande med gräddfilen.
Smörj och bröa en 1 ½ l kakform med löstagbar kant. Häll i hälften av smeten. Strö hälften av kanelsockret över smeten. Häll i resten av smeten och strö över resten av kanelsockret. Grädda ca 1 tim.
Min kaka blev smulig...... fast dagarna efter var den inte det.
Skulla man bara röar inte vispa med evisp? Jag gjorde som receptet.
Den var god fast smulig
ime14 januari 2011
Jag hade ont i armen och gjorde allt med elvisp i olika hastigheter.Den blev jättegod och inget smulig. Tänker snart göra en till. Fick så lite,familjen hittade den.
Ellysdotter2 oktober 2012
Stöt lite i kakan med en kniv
så smeten blandar sig med fyllningen då blir det intelika smuligt.
hungern23 juli 2016
Fattar inte vad ni menar, min blev saftig och kanongod. (Med elvisp)
Den gick åt som smör i solsken och många berömmande kommentarer, från både vuxna och barn.
Min kaka blev smulig...... fast dagarna efter var den inte det. Skulla man bara röar inte vispa med evisp? Jag gjorde som receptet. Den var god fast smulig
Jag hade ont i armen och gjorde allt med elvisp i olika hastigheter.Den blev jättegod och inget smulig. Tänker snart göra en till. Fick så lite,familjen hittade den.
Stöt lite i kakan med en kniv så smeten blandar sig med fyllningen då blir det intelika smuligt.
Fattar inte vad ni menar, min blev saftig och kanongod. (Med elvisp) Den gick åt som smör i solsken och många berömmande kommentarer, från både vuxna och barn.