Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanelkaka med honung

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Kanel är en av våra allra käraste kryddor. I denna mjuka kaka kombineras kryddan med den lenaste honung. En kaka att njuta av - ofta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smöra och bröa en rund form, 24 cm i diameter.
  2. Smält matfettet och låt det svalna. Vispa ägg och honung pösigt. Blanda mjöl, bakpulver och kanel. Rör ner i äggsmeten.
  3. Tillsätt matfettet och vätskan. Rör om tills smeten är riktigt jämn och slät. Häll smeten i formen.
  4. Grädda kakan i nedre delen av ugnen cirka 40 minuter. Låt den svalna på galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.