Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanelkaka med mandel

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En kanelkaka som jag svängde ihop häromdagen. Gjorde den med grahamsmjöl istället för vetemjöl, samt att jag tog mindre margarin än vad det var i ursprungreceptet. Jag tyckte den blev god, passade bra till en kopp te.

Ingredienser

Instruktioner

Gör så här: Sätt ugnen på 175 grader. Vispa samman socker och ägg. Smält margarinet och blanda ner det samt övriga ingredienser tillsammans med äggsmeten och rör tills det blir en slät smet. Häll i en smörad och bröad form med löstagbar botten och garnera med flagad mandel. Grädda i ugnen i ca 30 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.