Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanelkaka med nötter

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

En god och lättlagad kaka som brukar gå åt fort.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smöra och bröa en en rund form (20 cm diameter)
  2. Vispa ägg och socker vitt. Rör sedan ner nötkärnor och keso. Blanda mjölet med bakpulver, bikarbonat och kanel och sikta ner detta i smeten. Rör väl och tillsätt sist det smälta avsvalnade smöret eller margarinet.
  3. Grädda kakan i nedre delen av ugnen 40-50 minuter. Låt den svalna en stund i formen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.