Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanelkokta päron med vaniljfärskost

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Behöver du en snabb och god dessert, då är detta någon för dig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp 4 dl vatten med socker och kanelstänger. Skala, kärna ur och skär päronen i klyftor. Koka klyftorna i kanellagen i ca 5 minuter eller tills de är mjuka.
  2. Vispa crème fraiche med florsocker och vaniljsocker tills det blir tjockt. Rör ner kesella.
  3. Servera päronen varma eller kalla med vaniljfärskost och biscotti.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.