Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanelkolaäpplen

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Prisvinnare

Ingredienser

Instruktioner

Skala, kärna ur äpplena och klyfta dom. Stek dom sedan i smöret (krydda med kanel på varje sida) så att dom får färg och en stekyta bildas. Tillsätt sockret och låt det smälta och få lite färg. Häll på grädden, låt det tjocka till sig. Servera till Vaniljglass.

Kommentarer (1)

  • cocogbg 6 april 2010

    Godaste efterrätten vi ätit o helt perfekt att bjuda på!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.