Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanelpaj

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Kryddig kanelpaj

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret i en kastrull. Blanda ner mjöl, bakpulver och socker och rör ihop till en deg. tryck ut den i en pajform med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Vispa ihop grädde, socker, kanel och mjöl. Häll fyllningen i formen.
  2. Grädda i nedre delen av ugnen ca 30 minuter. Låt svalna och servera pajen kall.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.