Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanelpannacotta med lingon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En perfekt dessert att bjuda på efter en middag i vintertid. Enkel att göra, minimalt tidskrävande och ljuvligt god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt gelatinet ligga i kallt vatten 5 minuter. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur fröna.
  2. Koka upp grädde, vaniljfrön, socker och kanel. Låt svalna något. Rör ner gelatinet och sedan gräddfilen. Häll upp i glas och låt stelna i kyl ca 3 timmar.
  3. Koka upp lingon och socker. Låt kallna. Häll lingonen över pannacottan. Låt stå i kyl till 30 minuter innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.