Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanelparfait med äppelsås

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Låter gott eller hur? Den är lättlagad också.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggen, florsockret, vaniljsockret och kanelen pösigt. Vispa grädde och vänd ner den i äggsmeten. Häll i form och ställ i frysen 4-5 timmar
  2. Koka upp sirap, juicen och vattnet till såsen. Skala äpplet ,kärna ur och skär den i mycket små bitar. Blanda bitarna i såsen.
  3. Servera såsen ljumen till kanelparfain. Fördela den på fyra assietter och skär parfain i fyra bitar och lägg på såsen.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • majarant 30 december 2009

    Helt UNDERBAR!! Alla bara älskar den!!

  • majarant 30 december 2009

    Helt UNDERBAR!! Alla bara älskar den!!

  • majarant 30 december 2009

    Helt UNDERBAR!! Alla bara älskar den!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.