Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanelrulle med philadelphiafyllning

 
  • Serverar: 12-14 portioner
Skriv ut

Julig variant på rulltårta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, bakpulver och kryddorna i en skål. Vänd sedan ner det med äggen. Häll smeten på ett bakplåtspapper i en långpanna. Grädda mitt i ugnen 4-5 minuter.
  2. Strö lite socker på kakan och stjälp upp den på ett smörpapper. Dra av bakplåtspappret från kakan och låt den svalna.
  3. Blanda ihop fyllningen och bred ut den på kakan. Rulla ihop kakan och skär den i bitar. Förvara kakan svalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.