Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanelrutor med glasyr

 
  • Serverar: 48 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Glasyr med Philadelphiaost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smör och socker pösigt. Tillsätt äggen, ett i sänder. Rör ner filen. Blanda kryddor, bikarbonat och mjöl och rör ner i smeten. Häll smeten i en bakpappersklädd långpanna.
  2. Grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader i ca 20 minuter.
  3. Rör samman glasyren och bred över den avsvalnade kakan. Låt stelna i kylen och skär sen i rutor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.