Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanelskorpor från Ystad

 
  • Serverar: 40 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jättegoda!!!!!! Jätteenkla.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägg och socker poröst. Tillsätt det smälta avsvalnade margarinet. Blanda mjöl och bakpulver och rör i. Dela degen i 3 delar, rulla till längder. Pensla med vatten och strö på kanel och sockerblandningen. Ställ in plåtarna i en 200 gr varm ugn i ca 20 minuter eller tills de är guldbruna. Skär längderna i sneda bitar, när de är varma. Rosta dem. Stäng av ugnen och låt dem torka i eftervärme. Kan frysas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.