Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanelstekt ananas med mandelgrädde

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Supergott med varm, kryddig ananas och sval mandelkrispig grädde...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala ananasen och skär bort mittstocken.
  2. Skiva ananasen och stek skivorna i smör och kanel i en stekpanna tills de fått färg.
  3. Ringla över honung och limesaft.
  4. Fortsätt steka tills honungen karamelliserat och limesaften kokat in.
  5. Vispa grädden.
  6. Hacka mandeln och vänd ner i grädden. Servera ananasen varm med mandelgrädden.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.