Instruktioner
Rör matfett och socker ljust och poröst.
Tillsätt ägget.
Rör kraftigt.
Blanda mjöl, hjorthornssalt och kanel.
Blanda försiktigt ner mjölblandningen i smeten.
Bred ut lite av smeten i en smord stekpanna. Grädda i ugn vid 225 grader i ca 6 min, gör likadant med resten av smeten. Det räcker till 5-6 bottnar.
Låt bottnarna svalna.
Stjälp upp dem försiktigt ,de är mycket sköra.
Vispa grädden.
Smält blockchokladen.
Lägg samman bottnarna med grädden emellan strax före servering.
Bred ett lager choklad överst.
Garnera med valnötskärnor.
Kan även serveras till kaffetåren
Jag tror at det här är rätt recept...känner igen det. Vet du vilke n tårta jag menar?
Det är inte samma recept som jag har haft men det ser ut som den kan smaka väldigt gott./mamma