Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kaneltryffel

 
Skriv ut

Jultryffel?

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Koka upp grädde och kanel i en kastrull. Ta den från värmen och låt grädden stå och dra under lock ca 30 minuter.
  2. 2. Hacka chokladen mycket fint och lägg den i en skål.
  3. 3. Värm grädden på nytt och sila den långsamt över chokladen. Rör under tiden med en träsked tills massan är homogen.
  4. 4. Häll massan i en form, täck med plastfolie och låt den stå kallt tills den känns fast.
  5. 5. Rulla massan till kulor eller skär fyrkantiga bitar och vänd dem i kakaopulver eller doppa dem i smält choklad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.