Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanelyoghurt-pannacotta med mandarinsallad

(1 kommentar)  
Kanelyoghurt-pannacotta med mandarinsallad Kanelyoghurt-pannacotta med mandarinsallad
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fräscha smaker från mandarin möter gräddens milda och yoghurtens syrliga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i några minuter. Koka upp grädde och socker i en kastrull. Dra ifrån värmen. Krama ur gelatinbladen och lägg i kastrullen.
  2. Tillsätt kanel och yoghurt. Rör till en jämn smet. Häll upp i portionsformar och ställ i kylen. Låt stå i ca 2 timmar tills pannacottan har stelnat.
  3. Häll av mandarinerna. Rör ihop limesaft och vaniljsocker. Lägg mandarinerna i en skål och häll över limesaften.
  4. Stjälp upp pannacottan och servera med mandarinsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • eva_jonte 20 december 2009

    mycket god panacotta! Alla älskade den :-) Jag la till 1/2 msk vaniljsocker i pannacottan, när jag blandat i kanel och matlagningsyoghurten! Ska göra detta på julafton faktiskt :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.