Fräscha smaker från mandarin möter gräddens milda och yoghurtens syrliga.
Instruktioner
- Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i några minuter. Koka upp grädde och socker i en kastrull. Dra ifrån värmen. Krama ur gelatinbladen och lägg i kastrullen.
- Tillsätt kanel och yoghurt. Rör till en jämn smet. Häll upp i portionsformar och ställ i kylen. Låt stå i ca 2 timmar tills pannacottan har stelnat.
- Häll av mandarinerna. Rör ihop limesaft och vaniljsocker. Lägg mandarinerna i en skål och häll över limesaften.
- Stjälp upp pannacottan och servera med mandarinsallad.
Publicerat den
6 januari 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
mycket god panacotta! Alla älskade den :-) Jag la till 1/2 msk vaniljsocker i pannacottan, när jag blandat i kanel och matlagningsyoghurten! Ska göra detta på julafton faktiskt :-)