Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanin i ugn

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Allt i ett.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°C. Dela kaninen i mindre bitar. Skala potatisen och skär den i klyftor. Blanda i en skål potatis, olivolja, rosmarin, salt och hälften av pecorinon.
  2. Lägg köttet i en ugnsfast form med solrosolja i botten. Krydda med salt, peppar, vitlökspulver, rosmarin och resten av pecorinon. Häll över potatisen i formen med köttet.
  3. Sätt in formen i ugnen i ca 60 minuter. Servera gärna tillsamman med små stekta paprikor och/eller aubergintärningar stekta med vitlök och tomat.
  4. Kan med fördel göras på kyckling istället för kanin.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.