Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

KANINGRYTA

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

grytor är poppis hemma hos oss

Ingredienser

Instruktioner

I en stekpanna brynes bacon i olja/smör-blandning. Lägg baconet i en eldfast form. Bryn kaninköttet i fettet och lägg bitarna i formen. Fräs grönsakerna och svampen, låt rinna av och lägg ovanpå köttet i formen. Tomathacket hälls över, strö på kryddorna och klicka ut senapen. Ställ formen i 175 graders ugn i ca 1,5 timmar

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • begeanka 8 oktober 2008

    mumma!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.