Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanongod potatissallad

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Passar till grillat kött, kyckling, skinka, rostbiff.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen mjuka, de skall inte gå i sönder. Blanda till dressingen gjord av majonnäs, gräddfil och senap. Smaka av med salt och vit peppar.
  2. Skär den kokta potaisen i skivor eller bitar. Blanda potatisen och den hackade purjolöken, rädisorna, gurkan försiktigt med dressingen och tillsätt gräslöken. Låt allt svalna tills den är kall.
  3. Dekorera med den hackade perskiljan.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • begeanka 9 oktober 2008

    Helt ok! Mkt bättre än köpt! ;-)

  • christincarlsson 11 maj 2010

    super god

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.