Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

kantarell Lasagne

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Det går bra att hålla den vegetarisk men 3 skivor chorizokorv i ett av lagren är gott med

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att steka kantarellerna i smöret Salta och lägg i salladslöken Sätt till färskosten och låt den smälta ner och lägg sist i den frusna spenaten. Rör runt och smaka av med peppar och ev mer salt. tack botten av formen med mjölk Täck med lasagne plattor Lägg på kantarellstuvningen och fortsätt varva med plattor och stuvning. Häll resten av mjölken runt formens ytterkanter. Avsluta med stuvning och riv lite Västerbotten ost och ställ in i ugnen på 200 grader tills anrättningen fått färg.
  2. Detta är ett spännande alternativ till Paj och kan ätas som förrätt eller som en del av en Tapasbuffe´

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.