Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarell- och köttfärsfylld paprika

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Denna rätt kan man variera hur man vill med olika kryddor. Jag valde att ha i kantareller eftersom det är så gott och perfekt i tiden :)

Ingredienser

Instruktioner

Bryn köttfärsen. Hacka löken och tillsätt och bryn tillsammans med kantarellerna (förvällda). Smula ner buljongen och krydda med paprikapulver, salt och svartpeppar. Dela paprikorna, kärna ur och tillsätt fyllningen. Toppa med favoritosten (västerbotten :P) Gratinera i ugnen på 200°C till osten får färg. Serveras tillsammans med sallad och en klick creme fraiche. Smaklig spis!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.