Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarellcarbonara

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Variera rätten med olika sorters svamp, tex karljohanssvamp eller skogschampinjoner. 570 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Strimla baconet, skala och hacka löken. Ansa och skär kantarellerna i mindre bitar om de är stora. Stek baconet knaprigt i en stekpanna. Ta upp och låt rinna av på hushållspapper.
  2. Stek lök och svamp i fettet från baconet ca 5 minuter. Blanda i ärterna och krydda med salt och peppar. Låt pastan rinna av och blanda med bacon och svampfräs.
  3. Strö över persilja och servera spaghettin med rå äggula.

Kommentarer (1)

  • enAnnan 16 oktober 2013

    Strålande vardagsmat. Här blev det trattkantareller. Hur gott som helst. Tack

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.