Goda crêpes med kantarellstuvning eller med annan svamp
Instruktioner
- Vispa ihop ägg, socker och salt. Rör ner mjöl och smör till en fast smet. Mixa i vatten och mjölk till en ganska lös blandning.
- Värm upp stekpannan, lägg i lite smör för den första crêpen.
- Grädda pannkakorna på båda sidorna. Lägg smörgåspapper mellan varje crêpe och låt dem svalna.
- Stuvning: Rensa och skiva svampen. Smält smöret i en kastrull, lägg ner svampen. Strö över salt.
- När svampen börjar släppa vätska är det dags att pudra över mjölet under omrörning. Tillsätt grädde, mjölk och soja under omrörning, sjud på svag värme tills stuvningen är lagom tjock.
- Fördela fyllningen på svala crêpes och rulla ihop dem.
- Lycka till!
Publicerat den
28 augusti 2010
Skriv kommentar