Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantareller med sting

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Ett enkelt svampexperiment som föll väl ut till Västerbottenpaj

Ingredienser

Instruktioner

Rensa och skär svampen som vanligt. Stek i smör på ganska hög värme så vätskan dunstar, men låt under tiden en knippe persilja ligga med. Salta, peppra och dofta över lite chilipeppar. Avsluta med att slå på en skvätt Sherry. (Skulle förmodligen gå lika bra med Konjak). Hetta upp, tag bort persiljan och servera genast till t ex Västerbottenpaj eller stekt/grillat kött.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lennart_58 14 augusti 2009

    Kantareller är gott nog, detta blev ännu bättre, 5p naturligtvis.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.