Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarellfylld omelett med Västerbottensost

(1 kommentar)  
Skriv ut

Kantareller är aldrig fel. Omeletten innehåller även skinka och västerbottensost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs löken i smör utan att den tar färg. Tillsätt svampen och stek i några minuter. Lägg i skinkan. Vispa samman ägg, mjölk, ost, salt och peppar. Häll äggblandningen över svampen.
  2. Lyft smeten lite med en gaffel så att omeletten gräddas fortare. Strö över persilja.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Nell 21 oktober 2010

    Riktig god omelett och enkel att göra. Barnen älskade den trots att den yngre först propsade på att den tycker hon minsann inte om, och hade inte ens smakat. När hon väl smakat så var den ju jättegod :-) Till omeletten hade jag en kall bönröra som jag hade gjort på stora vita bönor, vitlök, avokado, basilika, olivolja, salt och svartpeppar. Kanongott till. Den kommer göras fler gånger. Som variation skall jag prova med att toppa med lite ruccola istället för persillja.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.