Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarellgratinerad tjock grillkorv.

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett recept som blev till pga att jag öppnade en burk kantareller istället för champinjoner när jag skulle göra pizza.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 225 grader.
  2. Skär korven i skivor på snedden. Skölj och skiva purjolöken. Lägg korv och purjolök i rader på ett smort ugnssäckert fat eller form. Stek i ugnen i ca 15 minuter
  3. Under tiden gör du en gratängsås av kantarellerna. Ta formen ur ugnen och häll kantarellsåsen över korv och purjolök. Strö över osten och gratinera i ca 10 minuter.
  4. Servera med pasta och grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Katzy 27 juli 2008

    Hej! Till lunch i går så åt jag Kantarellgratinerad tjock grillkorv. Det var jättegott. Hade ingen pasta hemma så det fick bli stekt potatis med lite dill på i stället. Ha en bra dag! Lena

  • gottgris 27 november 2008

    Krämigt och gott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.