Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarellmacka med ädelost och senapsdressing

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Läcker kantarellmacka i dessa svamptider.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 250º.
  2. Smält smöret och tillsätt oljan i en stor stekpanna. Stek först auberginen, lägg sedan i palsternackan och sist kantarellerna. Tillsätt timjan, salt och peppar.
  3. Grilla eventuellt brödet högt upp i ugnen. Fördela salladen på bröden och lägg på kantarellfräset.
  4. Blanda alla ingredienser till dressingen, spara lite ädelost till garnering. Ringla dressingen över mackorna och garnera med ädelost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.