Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarellpaj

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Mycket smaskig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda till pajdegen och ställ in den en kvart i kylen.
  2. Tryck ut den i formen/formarna.Förgrädda pajskalet ca 10 minuter. Fräs kantarellerna i smöret, tillsätt kryddorna och hälften av saltet. Lägg svampen i formen. Blanda ihop äggstanningen - ägg, vispgrädde, hälften av osten och resten av saltet. Strö resten av osten över pajen. Grädda pajen ca 40 minuter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.