Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Färgstark rätt med en härlig, höstig smak. Gluten- och laktosfritt (om man väljer glutenfri pasta). Går även att utesluta kycklingen om man vill äta vegetariskt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kantarellerna i mindre bitar och skiva löken. Finhacka vitlöken och skär mynt av morötterna. Tärna squashen, skär tunna ringar av purjolöken och strimla kycklingen.
  2. Fräs kantarellerna, löken, vitlöken samt morötterna i olja. Tillsätt squash och purjo och stek på svag värme i några minuter. Krydda med peppar och salt.
  3. Antingen kan man lägga undan detta en stund för att spara disk, eller så genomsteker man kycklingbitarna i en annan panna. Krydda med salt och peppar och blanda ihop med svampröran igen.
  4. Strö över med penne-pasta (eller min personliga favorit; Semper Tagliatelle)

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mayapaya 21 november 2010

    Denna panna var god om man tog en lite klick crène fraiche på tallriken. Vi som inte äter så mycket kolhydrater uteslöt pastan. Vi kommer nog att göra den här flera ggr. Tack för receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.