Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarellrisotto

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smetigt och gott! Det tar en stund att laga men som en Carlsberg "worth waiting for"

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset i vinet, buljongen och 4 dl vatten under lock tills vätskan kokat in. Tillsätt ytterligare 1 dl vatten, parmesanost och 2 msk smör. Låt stå på svag värme och rör om tills riset är helt färdigt, späd med mer vatten om det behövs.
  2. Skala och finhacka schalottenlökarna och rör ner dem. Smaka av med vinäger, ca ½ tsk salt och 2 krm peppar.
  3. Stek kantarellerna i smör. Smaka av med salt. Tillsätt svampen i risotton och ev. mer vatten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.