Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarellrisotto

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kantarellrisotto

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken, dela kantarellerna i mindre bitar och fräs i olivolja. Tillsätt riset och låt fräsa med under omrörning, därefter vatten lite i taget. Häll i fond, låt sjuda på svag värme 20-25 minuter.
  2. Rör om då och då. Rör ner parmesanost och smaka av med salt och peppar. Servera som ensamrätt eller med parmaskinka, stekt kött eller fisk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.