Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarellsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kantareller kan man ha till mycket. Här i en sallad med bacon.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa svampen och stek den i lite olivolja, salta och peppra. Koka sparrisen i lättsaltat vatten 2 minuter. Halvera tomaterna och skär löken i tunna skivor.
  2. Skär baconet eller sidfläsket i tunna strimlor och knaperstek i panna. Skär brödet i tärningar och knaperstek i lite olivolja, salta och peppra. Blanda alla ingredienserna till salladen och ringla lite vinägrettdressing över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.