Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarellsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En gräddig enkel god sås som piffar till det mesta i köttväg, gott även till en köttfärslimpa. Till godkännaren: Har bytt till egen bild//Lena

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela de största kantarellerna i mindre bitar. Stek kantarellerna utan smör tills de vätskat av sig.
  2. Tillsätt smöret och mjölet. Häll på grädden under omrörning. Koka såsen i 10 minuter. Smaka av med salt, vitpeppar och soja.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lennart_58 13 december 2009

    Ber om ursäkt för att inte tack o btyg kommit tidigare, men, tack tack o betyget blir 5 Lucior.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.