Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarellsmör med dill

 
Skriv ut

Gott till grillat, på baguett till kräftor och soppor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Enklast är att göra smöret i en matberedare med kniven monterad.
  2. Stek kantarellerna och löken i smör. Hacka dem i en matberedare. Tillsätt övriga ingredienser och kör några varv.
  3. Ställ smöret i kylen så det stelnar så går det lätt att forma.
  4. Förvara svalt, endera formad som en rulle inrullad i matplast eller enbart i en skål beroende på vad det ska användas till.
  5. På bilden har jag skurit en baguette i ca 3 cm tjocka skivor, täckt med smör och gratinerat i ugnen. Smakade ypperligt som tillbehör till kräftorna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.