Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarellsnittar

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Goda snittar som passar till soppa eller som tilltugg

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa kantarellerna, klyv de stora i två, låt de små vara hela.
  2. Skala och finhacka lökarna.
  3. Hetta upp smör och olja i en panna tills smöret får gyllene färg.
  4. Lägg i svamp och lök. Vänd och fräs tills svamparna är heta igenom och har fått steksmak.
  5. Blanda ner persilja, salta och peppra.
  6. Lägg upp kantarellerna på baguettskivor som bretts med krämost.
  7. Serveras varma.
  8. Lycka till! Njut

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.