Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarellsoppa med dill och timjan

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Fick idén med dillen ur en tidning och har provat fram min egen version. Riktigt gott med vitlökskrutonger eller vitlöksbaguetter till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs lök, vitlök och svamp i smör tills svampen fått lite färg.
  2. Tillsätt vatten, grönsaksbuljong och timjan. Smaka av med salt och vitpeppar.
  3. Sjud i 15 minuter och tillsätt grädden. Koka upp och mixa soppan men inte helt slät, det är gott med lite bitar av svampen kvar.
  4. Red av soppan med maizena och tillsätt dillen. Ge ett kort uppkok.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.