Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarelltoast med bacon

(1 kommentar)  
Skriv ut

Mums!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°C. Skala och finhacka löken. Skär stora svampar i mindre bitar. Hetta upp smöret i en rymlig stekpanna. Fräs svampen på medelstark värme, tills all vätska kokat in. Pudra över mjölet, tillsätt löken och låt den fräsa med ca 1 minut.
  2. Häll i mjölk och grädde, rör om ordentligt och sjud på svag värme ca 5 minuter eller tills stuvningen tjocknat. Rör i örterna och smaka av med salt och peppar.
  3. Rosta brödskivorna lätt. Stek baconet. Lägg bröden på en plåt och fördela 2 baconskivor på varje brödskiva. Klicka på svampstuvningen och toppa med osten. Gratinera i mitten av ugnen 5?7 minuter eller tills de har fått fin färg.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • saxa 27 september 2013

    Riktigt gott. Denna kommer vi göra fler gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.