Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarelltoast med fetaost

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Perfekt Höstmacka!

Ingredienser

Instruktioner

Stek svempen i en torr stekpanna tills det mesta av vätskan kokat bort. Fin hacka löken och fräs den några minuter under omrörning tillsammans med smöret. Smula i fetaosten och peppar och blanda ihop. Ta bort stekpannan ifrån plattan. Stek eller rosta brödskivorna. Lägg röran på en plåt och gratinera högt upp i ugnen i ca 5 minuter på 250 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.