Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarelltoast med lagrad sveciaost och lufttorkad skinka

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En riktigt lyxig och god toast med ljuvliga smaker!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att rensa och snoppa kantarellerna. Baka den lufttorkade skinkan på 150 grader i 5 minuter tills skivorna har blivit knapriga.
  2. Stek kantarellerna hastigt i hög temperatur med smör och lite olja. När de har blivit fint stekta runtom, sänk värmen och lägg i den finhackade schalottenlöken och låt den bli genomskinlig.
  3. Häll på grädde och låt den koka in till simmig konsistens. Lägg i den rivna osten och rör ihop tills osten har löst sig och allt har blivit krämigt. Avsluta med den finskurna gräslöken.
  4. Stek brödet gyllene i smör och lägg upp på 4 tallrikar. Lägg på kantarellstuvningen och toppa med extra ost och finskuren gräslök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.