Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarelltoast med parmesan

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Uppdatera den klassiska svamptoasten med parmesan och färskost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bred ett tunt lager smör på båda sidorna av brödskivorna. Rosta i ugnen på 225 grader eller stek i stekpanna till fin färg.
  2. Skär stora svampar i mindre bitar. Stek i smör i en het stekpanna. Salta, peppra och stek tills vätskan släppt och svampen är gyllene. Tillsätt löken och rör om.
  3. Rör ihop färskost med parmesan och vinäger. Smaksätt med tryffelolja.
  4. Bred ett tjockt lager av färskostblandningen på bröden. Halvera. Toppa med kantareller och eventuellt garnering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.