Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarelltoppade färsbiffar med sallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fantastisk goda biffar som serverades med en sallad, har även smakat med mos till - mycket gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°C + grill.
  2. Färsbiffarna: Finfördela och lägg brödet i en skål med ägget och mjölken. Finhacka löken och blanda ner löken och blandfärsen, salta och peppra. Forma färsen till 4 biffar, bryn i smör ca 4 minuter på varje sida. Låt biffarna steka under tiden svampen förbereds.
  3. Topping: Bryn svampen, löken och vitlöken i smör, salta och peppra. Lägg svampfräset i en skål. Blanda i crème fraiche, äggulor och parmesan. Fördela blandningen på biffarna. Sätt in i ugnen och stek i c:a 5 minuter.
  4. Sallad: Riv morötterna och zucchinin grovt på rivjärn, skär isbergssalladen i större bitar. Blanda olja och vinäger, salta och peppra, häll över grönsakerna. Innan servering, lägg i ruccolan, rör inte om. Lägg upp salladen på tallrikarna, ta ut biffarna ur ugnen och lägg en på varje tallrik.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Tova-Clara 20 september 2010

    Hoppas dom smakade bra. Efter en middag med dessa biffar så hamnar man lätt i matkoma

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.