Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kaprislax

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Foliegrillad laxfilé

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tag ett folieark och ringla ut lite olivolja så att laxen inte fastnar.
  2. Lägg i laxfilén och skiva tomat och purjon och lägg på.
  3. Klicka på 3 msk cremé fraiche (gärna med nån valfri smak).
  4. Häll över lite chilisås och vik ihop folien till ett paket, gör likadant med de övriga 3 filéerna.
  5. Lägg paketen på grillen i 20 min.
  6. Servera med färsk potatis och knäckebröd.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.