Instruktioner
Fisken: Karamellisera sockret(koka) gyllenbrunt. Häll därefter sockret över fiskens skinnsida. Salta och peppra. Baka fisken i ugn i 150 grader i ca 8 min. Kålen: Koka spetskålen "al dente" blanda den sedan med créme fraichen, citronsaften, och dillen. Smaka av med salt och peppar. Buljongen: Koka upp fiskbuljongen med fänkålen och vinet. koka tills fänkålen är mjuk. Mixa därefter i blender med smöret och dillen. Och smaka av med citronsaft, salt och peppar. Purén: Koka mandelpotatisen mjuk. Slå av vattnet. Mosa potatisen och vispa den därefter med olivoljan, smöret och mjölken. Smaka av med salt och peppar. Arrangera genom att lägga den syrade spetskålen på tallrik. Därefter fisken ovanpå. Och häll buljongen över fisken. Servera Purén vid sidan om. Njut med ett gott vitt vin exempelvis en Chablis! Smaklig spis!