Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karamellpopcorn

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Överraskande godsaker som ingen kan hålla fingrarna ifrån. Lätta att göra men viss försiktighet krävs då sockret är hett.

Ingredienser

Instruktioner

1. Poppa popcornen enligt anvisningarna på förpackningen. Salta. 2. Smält socker i en vid kastrull till ljusbrun karamell. Tillsätt smöret och låt det koka till en slät massa under omrörning. Rör i popcornen och se till att alla blir sockrade runt om. 3. Häll upp på en plåt med bakplåtspapper, sära på dem och låt kallna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.