Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kardemummadoftande Polenta- och Mannagrynspudding

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Min egen lilla variant på dessertklassikern Mannagrynspudding, dock utan russin (kan man ha i om man vill).

Ingredienser

Instruktioner

Börja med att smörja en ugnsform och sätt ugnen på 200 grader. Ta en kastrull och häll i alla ingredienser utom äggen. Låt koka upp under ständig vispning, sänk värmen och låt sjuda tills gröten har tjocknat till. Tag bort kastrullen från värmen och låt svalna något. Tillsätt därefter äggen och vispa tills de blandats in i gröten. Häll sedan gröten i formen och grädda i ca 35-40 min. Servera med lite vispad grädde, någon god sylt, eller ät den som den är.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.