Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kardemummakaka

(4 kommentarer)  
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Vår absoluta favoritkaka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda alla torra ingredienser.
  3. Smält smöret och blanda med det kokande vattnet. Vispa ihop med de torra ingredienserna. Det räcker med ballongvisp, tillsätt äggen, ett i sänder.
  4. Häll upp i smord och bröad form.
  5. in i ugnen ca 35-40 minuter.
  6. Om man gör kakaokakan istället kan man tillsätta ca 2 cl mörk rom det blir supergott.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • susie_q 8 september 2011

    hej en liten fråga, ska det röras ihop eller vispas?

  • BarbroNelson 8 september 2011

    hej!! det räcker med att röra!! Hoppas du kommer att gilla den

  • BarbroNelson 8 september 2011

    eller ta gärna en ballong visp! men man behöver inte vispa så mycket

  • BarbroNelson 8 september 2011

    hej igen!! vad mycket man tar för givet när man gör saker som sen blir fel när man ska dela med andra det går ju på rutin ibland, hoppas att det blir bra nu. mvh Barbro hör gärna va dig om det är nåt

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.